Speciaal voor Codeweek 2019 heeft Het Medialab van de Bibliotheek Eemland dankzij een subsidie van Google de volgende producten kunnen ontwikkelen:

Micro:Bit MakerKit
De Micro:Bit is een door de BBC en Microsoft ontwikkeld zeer toegankelijk programmeerkastje waar heel veel mee kan. De MakerKit is zo ontwikkeld dat iedere bibliothecaris of docent zonder veel technische kennis de workshop kan geven en zo deelnemende leerlingen of kinderen kan enthousiasmeren om zelf verder te gaan met programmeren. Door groot inkoopvoordeel zijn ook losse Micro:Bits zonder MakerKit tegen een fors lagere prijs te bestellen. Klik hier om een kijkje te nemen in onze Micro:Bit handleiding. We adviseren een workshop van 90 minuten met ca. 12 deelnemers als je nog geen ervaring hebt met programmeerworkshops. Naast de MakerKit is alleen een laptop of tablet nodig om de workshop te geven.

 

Alle projecten zijn mede mogelijk gemaakt door een subsidie van het GO Fonds en Google Education. Door deze subsidies worden alle werkmaterialen aangeboden tegen inkoopprijs/drukkosten.


Bestel alle producten met dit formulier:
Alle bestellingen worden eind augustus verzonden. Prijzen zijn exclusief 21% BTW, facturering vindt vooraf plaats.

 • Prijs: 4,50 € Aantal:
  Stap-voor-stap handleiding die ook zonder programmeerervaring gebruikt kan worden om een Micro:Bit workshop te geven. Duurzaam dik A5 papier in een wire-o.
 • Prijs: 22,50 € Aantal:
  Complete MakerKit: 1 handleiding, 1 setje materiaal (oortelefoontje met 2 kabels en plexiglas houder), 1 Micro:Bit Go bundel (1x micro:bit, 1x USB kabel, 1x batterij houder en 2x AAA batterijen.)
 • Prijs: 12,75 € Aantal:
  Deze bundel bestaat uit 1x micro:bit, 1x USB kabel, 1x batterij houder en 2x AAA batterijen. Verpakt in een doosje. Opgelet: om de handleiding hierbij te gebruiken moet je zelf een buzzer of koptelefoontje en 2 krokodillenbekjes hebben. Reguliere winkelprijs is € 18,95.
 • Prijs: 375,00 € Aantal:
  Leskist met 15 MakerKits. In luxe krat om direct naar scholen te kunnen sturen.
 • Prijs: 715,00 € Aantal:
  Leskist met 30 MakerKits. In luxe krat om direct naar scholen te kunnen sturen.
 • 15,00 €
 • 0,00 €