Speciaal voor Codeweek 2019 heeft Het Medialab van de Bibliotheek Eemland dankzij een subsidie van Google de volgende producten kunnen ontwikkelen:

Micro:Bit MakerKit
De Micro:Bit is een door de BBC en Microsoft ontwikkeld zeer toegankelijk programmeerkastje waar heel veel mee kan. De MakerKit is zo ontwikkeld dat iedere bibliothecaris of docent zonder veel technische kennis de workshop kan geven en zo deelnemende leerlingen of kinderen kan enthousiasmeren om zelf verder te gaan met programmeren. Door groot inkoopvoordeel zijn ook losse Micro:Bits zonder MakerKit tegen een fors lagere prijs te bestellen. Klik hier om een kijkje te nemen in onze Micro:Bit handleiding. We adviseren een workshop van 90 minuten met ca. 12 deelnemers als je nog geen ervaring hebt met programmeerworkshops. Naast de MakerKit is alleen een laptop of tablet nodig om de workshop te geven.

 

Alle projecten zijn mede mogelijk gemaakt door een subsidie van het GO Fonds en Google Education. Door deze subsidies worden alle werkmaterialen aangeboden tegen inkoopprijs/drukkosten.


Bestel alle producten met dit formulier:
Alle bestellingen worden eind augustus verzonden. Prijzen zijn exclusief 21% BTW, facturering vindt vooraf plaats.

  • Prijs: 385,00 € Aantal:
    Leskist in stevig krat om direct te gebruiken: Bevat 15 Complete MakerKits: 15 handleiding, 15 setjes materiaal (oortelefoontje met 2 kabels en plexiglas houder), 15 Micro:Bit Go bundels met elk (1x micro:bit, 1x USB kabel, 1x batterij houder en 2x AAA batterijen.)
  • 0,00 €
    Totaalprijs excl. BTW. Gratis verzending