Met een bijdrage van Google heeft Het Medialab van de Bibliotheek Eemland de Micro:Bit MakerKit ontwikkeld: Nu kan iedereen in één uur leren programmeren en daarna eindeloos doorknutselen!

Micro:Bit MakerKit
De micro:bit is een door de BBC en Microsoft ontwikkeld zeer toegankelijk programmeerkastje waar heel veel mee kan. De MakerKit is zo ontwikkeld dat iedere ouder zonder veel technische kennis de handleiding kan gebruiken. Van 7 tot 10 jaar samen met je zoon/dochter en vanaf 10 jaar kunnen kinderen de handleiding helemaal zelf volgen. Als je de handleiding uit hebt en enthousiast bent kan je zelf verder experimenteren en nog 100-en uren verder programmeren. Naast de MakerKit is alleen een laptop of tablet nodig om de handleiding te gebruiken.

 

 

 

 

 

 

 

Bestel de MakerKit met dit formulier:
Na het  invullen van het formulier krijg je een e-mail met de betaallink. De MakerKits kunnen op naam worden opgehaald bij de balie in Het Eemhuis. Bekijk hier hoe je de kit in elkaar kan zetten.

  • Prijs: 25,00 € Aantal:
    Complete MakerKit: 1 handleiding, 1 setje materiaal (oortelefoontje met 2 kabels en plexiglas houder), 1 Micro:Bit Go bundel (1x micro:bit, 1x USB kabel, 1x batterij houder en 2x AAA batterijen.)
  • 0,00 €